Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitimi´nin amaçları ışığında;dünü,bugünü ve geleceği gözeterek,ideal bir öğrenci ve topluma yararlı insan yetiştiren bir eğitim yuvası olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Sosyal kültürel ve sportif alanlarda yapılan ilçe düzeyindeki yarışmalara katılıp başarılar elde etmiştir.

Saatler: Dersler 8.20´de başlar ve 15.00´de biter.
Isınma: Kalorifer sistemi.
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: İlçe düzeyindeki turnuvalara katılım gösteriyoruz.( Futbol, masa tenisi, satranç)
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 526 öğrenci bulunmaktadır.

Telefon - 905316361434

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://patnosertugrulgaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - 14 Nisan Mah. Molla İbrahim Yolu Üzeri Patnos / AĞRI

Fen Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri -

Adres - 14 Nisan Mah. Molla İbrahim Yolu Üzeri Patnos / AĞRI

Ulaşım Servis.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km uzaklıktadır.